Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du



du
djävul


lämna mig ifred

låt mig gå mina egna spår

kvalen som du ställer upp är inte av godo




Fri vers av Elliot
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-07-02 03:55



Bookmark and Share


    Smutsig
Oj, denna satte ord på en känsla jag haft ett tag.
Kort men kraftfull.
2006-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Elliot