Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisa är världens tack

Är du nöjd nu?

Efter allt jag gjort?

Efter allt jag kämpat?

Efter alla jag utmanat?

Efter alla jag dödat?

Efter allt jag tagit?

Efter alla jag sårat?

Efter allt jag gjort för dig?

Hon sa \"Nej\"




Fri vers av Tango
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-07-02 09:53



Bookmark and Share


  stefan.g
Läsningen är en bra början till en bok, man vill ju nämligen höra mer......
Tack för läsningen!
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tango