Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpt, såld och återfödd


Fuck me sideways and bitchslapp me silly.

Jag har dött och återuppstått för jag har precis sett en ängel.
En ängel med den lenaste hud och vackraste hår som någonsin skapats.

Hennes leende får mitt hjärta av sten att smälta som hett vax.

Jag är förälskad i en blick och ett leende

Jag är köpt, såld och återfödd




Fri vers av the_Misery13
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-07-09 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13