Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En känsla av känslor

 

Visst hatar man den där känslan

när känslan som man känner

blir till en känsla som tränger dig

den där känslan man då känner

kan göra dig så oerhört känslig

 

det är en känsla som avslöjar dig

men det är så svårt

att uttrycka en känsla

och särsklit när en känsla

skapas av andras känslor

 

är man för pigg eller för glad

då frågar de om man är hög

är man ledsen, deprimerad

eller bara trött

då blir frågan ”har du rökt på”

 

så på något sätt lever man

ständigt i sin egen gamla lögn

det förgångna släpper aldrig taget

även fast man själv för längesedan

 …har släppt taget

 

för visst känner man/jag väl sig/mig bäst själv?

 

”If life seems jolly rotten

There's something you've forgotten

And that's to laugh and smile and dance and sing

When you're feeling in the dumps

Don't be silly chumps

Just purse your lips and whistle, that's the thing

 

And Always look on the bright side of life”

(Eric Idle)

 

 Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-14 11:38



Bookmark and Share


  ULJO
Det förflutna följer. Åtminstone är känslan sådan . Känslan av att hela tiden efter ett liv med missbruk, lögner, eller andra oförrätter vara perfekt.
2020-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr är etiketter och stämplar svåra att få bort. Bra skrivet om detta.
2020-05-14

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ibland ges vi en s.k etikett av någon annan. Människans svårighet att kunna se utan förutfattade meningar.
Dina känslor bär den enda sanningen.

2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP