Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


När den sommaren tog slut

Jag känner de förlorade dofterna
från just den sommaren
då när man ville segla
ut på vågorna
vi ville ligga nakna
där 
på klippan
och jag ville ömt smeka
hennes 
gyllene hår

Detta var en tid
när sångerna
alltid sjöngs
om 
varma sommardagar
men allt vi kände
där 
vid havet
är nu en sedan länge 
svunnen ungdomstid

Ja då var alla våra
sommarkvällar ljumma
och vi… vi visste allt
och ingenting
där alla drömmar
om vår framtid
var så oerhört långt
i från en verklig verklighet

Det är minnet
av 
heta sommarnätter
där allt vi levde för
var lusten
detta var en tid
som 
gick förlorad
just när den sommaren
tog slut

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-18 15:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om sommarens förlustelser som kom och gick
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP