Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entonig kärlek

Jag gillar en man,
som vet hur man kan
spela på strängar
av ådror runt hjärtat.

Han sjunger med endast en ton,
men han är min person
och spelar underbara melodier
i min hjärna




Övriga genrer av Mandsi
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-07-16 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi