Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalans


Bara ben
Hud
i vila
mot vita lakan

eller

Bara ben
nakna
springande
mot svart asfalt




Fri vers av Emfre
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-07-18 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre