Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakar sömnen


Trötta fingrar
Smeker förstrött
Över slutna ögonlock
Varm fuktig luft
Strömmar från näsborrar
Kinder som blossar
Utstruken panna
Tungt huvud
Mot mjukt välkomnande
Knän som kuddar
Andning i takt
Till drömmars sång

Trötta fingrar
Vakar sömnen
Alltid trygg
I detta knä

Sov




Fri vers av Emfre
Läst 486 gånger
Publicerad 2007-05-02 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre