Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virvlar

virvlar
bottenlösa
driver som otaliga
centra i stormen
varje virvel
rymmer en sanning
i ständig rörelse
men sanningen misstas
lätt för ett upprivet träd

eller en cykel

kvar blir motorvägar
av förstörelse
ting som rymmer minnen
ingen längre minns
men virvlarna härjar vidare
utan stopp

alltid nya marker att
driva upp
det är bara stilla i
virvelns mitt
en sekund

där luras lugnet
om och om igen




Fri vers av Emfre
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-01 17:24



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag tycker om detta, särskilt:

men sanningen misstas
lätt för ett upprivet träd

eller en cykel
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre