Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandvacker Korsfästning

Korsfästning på kyrkogården
Avlånga skuggor på det daggvåta gräset

Skriket avlägsnar sakta
när hon börjar tina bort

Dimman börjar skingra sig

Solens första strålar letar sig upp bakom träden
Gryningens mördare tar med sig flickan till den avlägsna stranden
Håret sprids åt alla håll i sanden

Hon ligger där så fridfull
Han sluter hennes ögon
Hon är vacker

En ny dag är kommen och fåglarna sjunger i träden




Fri vers av Knas_
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-10-24 21:36



Bookmark and Share


    Yfemia
...kuslig och vacker i en blandning. Fina styckeövergångar.
2004-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_