Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens musik

Lyssnar igenom all musik
som betydde någonting
som hade den där
Speciella Känslan
Om du och jag

Plågar mig igenom
allt som berör

Musiken
med änglars röst
Tyst och försiktigt
tar in allting
Och minnena får mina tårar

sitter i timmar
Lyssnar på minnena
gråter över det som en gång var




Fri vers av Knas_
Läst 624 gånger
Publicerad 2006-12-02 22:52



Bookmark and Share


    rosentagg
skiit bra!
2007-01-28

    pladask
oh, en kort dikt som ändå hann med att beröra. jag har också suttit och lyssnat på nattmusik med gamla låtar som betydde något då. som det fastnat minnen i.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_