Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonens tystnad

Klockan har hunnit blivit morgon
Mina ögon har varit vakna sen halv fem
Har inte viljat sovit

Går upp och möter vinterns slutna ögonlock
Och morgonväsenas djupa tystnad

Ljudet av skedens cirklande rörelser i tekoppen
Förgyller den tysta tillvaron

Månskenskatten kurar ihop sig på min bröstkorg
Sänder äkta varm känsla
Värmer mitt en gång brustna hjärta
Ger mig hopp




Fri vers av Knas_
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_