Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbigt värre att var i ett sånt här läge ska jag säga... :\'(


*Hemligt Kär*

Jag hemligt kär i dig är,
Men du vet inte ens vem jag är.

Jag dig varje morgon ser,
Det är ett under att se dig le.

Stjärnorna på himlen lyser klart,
Likt ditt väsen så underbart.

Jag undrar om du någon pojkvän har,
Men vågar inte fråga efter ett svar.

Jag kanske lite feg är,
Men så det är när man på hemlig kärlek bär.




Fri vers av Sepultus
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-07-20 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sepultus