Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag mår jag bra

Idag mår jag bra
trots allt du sa
trots att du inte är kvar.

Idag blev jag klar
med att gråta för dig
med ilskan mot mig.

Idag plockar jag stolt
ihop bitarna du sålt
till den förste bäste som ville höra.

Idag ska jag köra
över minnet, över kännslan.
Kanske är det en del av människan?

Alla ärr blir en del av mig
därför mår jag bra idag
utan dig.




Fri vers av Dandelion
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-07-28 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion