Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimman

Ljuset fångas i dimman
hängs upp i luften
av små, små vattendroppar

Gult övergår till oranget
Rött till rosa

Men mellan oss står det stora trädet
med dess utsträckta svarta grenar
och orubbliga, tjocka stam




Fri vers av Dandelion
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-25 22:03



Bookmark and Share


  Emanuel H
väldigt vackert
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion