Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan

Du frågar mig.
\"Jag älskar dig.\"

Jag frågar dig;
\"Älskar du mig?\"




Fri vers av Dandelion
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-07-28 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion