Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte sova i värmen

Det är så varmt att jag inte kan sova.

Hett och kvavt.

 

Hade det varit värmen från din kropp som håller om mig.

Hade det varit hettan från dina kyssar.

Hade det varit dina smekningar som fått mig att sluta andas.

 

Så hade det varit underbart!

Men det är det inte.

 

Det är mitt lilla rum och mitt tjocka täcke.

Det stängda fönstret som jag vägar öppna.

För tänk om katterna smiter ut

tänk på allt som smiter in.

 

Nej, fönstret är stängt

och det är så varmt att jag inte kan sova.




Fri vers av Dandelion
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-07-29 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion