Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är som en våg

I början samlar den ihop sig

Förväntansfullt

Jag är kär

är han det med?

 

Sen stiger

Han log mot mig!

Vi gick ut!

Han fick mig att skratta

vi kysstes

 

Når sin topp

Vi lämnar aldrig varandra

Allt jag kan tänka på är dig

 

Sen rasar det snabbt

Men...

Va f*n

 

Slår mot stranden

Slut.

Aldrig mer!

 

Sträcker sig upp, upp

Kan ju inte vara utan dig

Varför?

 

Och sjunker sakta tillbaka

Älskade dig då

men jag är fortfarande kvar

 

And there\'s plenty more were that came from.

 




Fri vers av Dandelion
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-07-29 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion