Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under brutna timmar




Sorgfågels stulna vingslag

dystert ekar

folköl fräknar och sommarsolstrålar
lovade
så mycket mer

mycket mer än söndertryckta revben
intrång i litenvärlden
brutalt
hårt och hänsynslöst

så dystert ekar hjärtslagen
i takt

med brutna vingar


framtiden ligger skändad kvar

vid vägens kant










Fri vers av Fiona2
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-07-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiona2