Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blundar dansar nakenhet



Jag låter ditt huvud landa mellan mina händer
dina kinder
så sträva av nattens vakna timmar

dina ögon så vackra
att jag vill andas nakenhet inför dem

Jag låter dig se bakom år av fasader
förbi renodlat hat
genom skuggor av misstro och ängslan

dina känslor så rena
att jag vill klä mig i dem

dina händer löser bojor låsta sen år tillbaka
och jag är fri

att älska










Fri vers av Fiona2
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-07-30 05:25



Bookmark and Share


  Emfre
Så vackert! dikten känns nyanserad och språket är vackert. Är lite tveksam till rubriken . Det förefaller inte som om du blundar utan som om du i allra högsta grad har ögonen öppna! Tack!
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fiona2