Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frostbränd


morgon

och rimfrosten


stannar
i mitt

nackhår



värktabletter
och kaffe

stillar

inte
sargade tankar



och en näve änglar

faller


inte lika fort
som
en näve demoner

landar







Fri vers av Fiona2
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-09-24 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiona2