Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;)




Abstinens

Kan inte sova i sängen

för vem gör det?

Inte min granne i alla fall

och han är 73.

 

Stiger upp och slår på TV:n

\'Öka din lust.\' Stänger av den.

 

Tar min bok då.

Miauuu.

Öpnnar fönstret och håller på att få

in en till på köpet.

 

Går till datorn, bara mitt,

jag och några flugor. Men shit!

 

Flugorna gör det på dataskärmen

och de surrar som värsta bisvärmen!

 

A nej. Får inte jag

ska inte de ha.

Nattens mission: Jaga bort kåta flugor.

Har fått 5!

Snälla älskling, kom hem!

 




Övriga genrer av Dandelion
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-07-31 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion