Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våran väg

Den är lång..
våran väg.

från början till slut. vart skulle de ta slut ?


Sekunder tickar
Sakta

mot min kind känner jag dina andetag
varmt

solnedgången är röd




att
våga


varför välja inget, när du kunde fått allt?

kunde du inte tala sanning


för en sekund



trodde jag att du avr min föralltid





men inte längre.


vägen är lång

ska
vi

gå tillsammans?



varför då? svarar du




för jag tycker ju om dig




Prosa (Novell) av NeverAngel
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-08-01 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel