Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Hårda ord
studsar mot väggarna
i ditt mjukaste rum

Du drar ner
mörka rullgardiner
för dina öppna fönster

Smäller dörren
i ansiktet
på den som vill in

Sitter där
ensam
liten
ledsen
rädd

För du vet
att det är
säkrast så.




Fri vers av a.m
Läst 499 gånger
Publicerad 2004-10-29 23:17



Bookmark and Share


    påskpynt
Jag gilllar såna här dikter som är ganska korta, och avskalade. Men jag tycker att det hade blivit bättre om du tagit bort "ensam liten rädd". Det är underförstått ändå, med tanke på diktens sista mening
2004-12-01

  Hans w-art Westlund VIP
mycket bra. en sak - på DE som vill in. så skulle nog jag ha skrivit.
2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

a.m
a.m