Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Hon

Hon står där på trösken och tittar ut i världen.
Hon väntar på att de ska komma.
Hon väntar och väntar men ingen kommer....
Hon står där när mörkret har lagt sig över stan.
Hon står och väntar på räddningen....
Hon sätter sig ner på den kalla trappan.
Hon väntar på att de ska komma.
Hon blundar med sina ögon och somnar in.....
Hon, som stod och vänta lever inte mer......




Fri vers av teresia
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-11-01 07:01



Bookmark and Share


    tinky-winky
Jag kan inte förstå det hur min lilla bästis har gömt sin talang så länge! Du sade aldrig att du var bra på att skriva! Du är helt suverän.....Dikten ger mig rysningar men den är hemskt vacker
2004-11-01
  > Nästa text
< Föregående

teresia