Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskyddaren

Höstens prinsessa leker en stillsam lek med vårens lena vindar

träden viskar sina hemlighetsfulla ord

Solen dör ut över begens topp

Nattens beskyddare övervakar alla nattens rörelser

en ugglas hoande stör den stilla friden som härskar

Allt stannar upp, tiden är bortsprungen




Fri vers av teresia
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-10-09 18:43



Bookmark and Share


    tinky-winky
Hhihihi den blev jätte bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) jag e så stolt över oss!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

teresia