Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svagt ljus

Min himmel lyser svagt ikväll
som en bakrund till dem dansande lövens smala siluett.

Ljuset från nattens moder har tunnats ut tillsammans
med stjärnornas glans.

Träden vajar med vinden,
smygandes som en skugga.

Älvorna sjunger sin sång för nattens hemligheter




Fri vers av teresia
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-10-09 18:26



Bookmark and Share


    tinky-winky
otroligt bra! Jag är stolt över dig!
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

teresia