Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa i utmarkerna


jag mötte mig i skogen en gammal gammal dam
hon flydde mig en vissla och sen så får vi se

i skogen växer påsar som älgen slickar i
min farfar vit som näver och sen så får vi se

stigen fram till en
helikopterplatta
av oro och vingar …

oro och vida vingar …

det sjunger i en gatstump av vindelindeälv
i söder ekar göken och sen så får vi se

och vargen är min dotter och sanningen min mor
dom slaktar mig i morron och sen så får vi se




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-05 22:35



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
rent besvärjande vacker & tänkvärd
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP