Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Today


varje gång
jorden fyller år
skickar himlen ner
en fågel för att
sjunga för
henne

som två formade
hemligheter
av sol

moisturing life
from day
to day




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-08 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP