Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gräslig haiku


Sluta du att klippa gräs.
Enda biverkning
att jorden överlever.




Bunden vers (Haiku) av Göran P Rödholm VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-06-29 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP