Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter ordet


Hösten återföder

Sommarens torka har dragit förbi och nu vattnas min sargade kropp.
Den återföds genom regnets mjuka smekningar.

Nu är det höst
Nu får jag skriva dikter och lida
Nu kan jag äntligen uttrycka mig igen.




Fri vers av the_Misery13
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-08-14 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13