Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En svavelsyrsa från Foo :)

blinda, vridna hydra
flaxa sot och salta sår
syra källans ådra
så med eld i dina spår

kloa bergen JärnOrmsfräta
karva kargt ditt rike
drick av liv
ur åldrig fårad tand
av törstens like

Tursas klädd i spegelfjäll
du lömska fanskap vÄx
vingar bär av lögn ikväll
VidunderUngar kläcks

härja hin, Gorgon &
himla ögon ur sin tro
opus monstrum ajaton
gangrän i själens bo

ryt så hatet ekar högt &
synes du så brinn,
dom som slagit drakar
bär harnesk i samma skinn

döden är dig främmande
förrädiskt är ditt mod
det gift du sår i hjärtan
slår snart skott i prövat blod

avvita dimmas demagog
i lidna själars hav
skall sväljas av en väldig våg
sin dåre och dess slav

suohengen
liktrikin
boren i blodad tand
kluven tunga, människosvin
förgiftar människoland

bit skallen utav jävulskapet
ergo svälta orm
stäm strängt då själasånger spelar ont
opus monstrum gangrän ajaton




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Foohexa
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-29 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foohexa
Foohexa