Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Et Halvnyktet Busrö I Blåsten :)


Avicci typ ( inte klar)

Där springer en tjej nästan naken
Hammarplastig
pixie-smart

Som en karusell utav Dölivlig eld
Pickadolldocka snart

Visst känns det vanskligt tungt att sitta här
vem som helst ser att hon är fiin

Då gift som sprit och tjosan synkar dyrt med svårt
Du lima pank
hon dansa fri

Sen drack hon upp din Gin-explorer
Hon kunde lika gärna få den
Sådan charm gör en klantig och näll
Nyktert busrö i blåst

Där kutar bruden nästan naken
Hampahastig
lagom smart

En karusell snurrar sprakande själv
Pickadolldocka snart

nog känns det vanskligt tungt att sitta här
lätt att lura
stick och brinn

Då gift som ryk och tjosan sinar liksom från
där du står pank och hon går fri

Sen hon drack upp din Gin-explorer
kan hon lika gärna få den

Sådan charm gör en klantig och snäll
nykter sotglöd i blåst




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Foohexa
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-10 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foohexa
Foohexa