Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstig dröm

jag mötte en man på stan igår
han sa att han va chef på ett stort företag
han hade en konstig dröm inatt som han ville berätta om
det började att växa konstiga frukter i hans trädgård
en såg väldigt obehaglig ut men smakade gott
andra såg fina ut men smakade dåligt
sen va det en som smakade gott men luktade illa
från ingenstans började ett träd växa upp mitt i hans trädgård
den växte så snabbt så han bara stog där och såg på
när den hade växt klart så sprang
månadens medarbetare fram och klättrade upp i trädet
där plockade han fram en aladåb som han ville bjuda på
det kändes som att han frestade mig
skulle jag kunna motstå min favoriträtt
precis när jag började gå fram för att smaka
så vaknade jag




Fri vers av Mathias Wallin
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-02 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kommer knappt ihåg goda drömmar. det är mest mardrömmar. intressant iaf. förstår de inte. har förstått 2 drömmar någonsin. sen att man träffar någon men är i en annan värld.... freeze frames, det är vad drömmar är, från en annan värld. eller skaparens rebus :) <3
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mathias Wallin
Mathias Wallin