Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lingonskogen

det var kalabalik i lingonskogen i morse
alla skulle ut och plocka samtidigt
grannen i beck va där med
sina nya steampunkglasögon
riksbankschefen var på plats
med både skjorta och hjälm
hela konjunkturinstitutet hade
någon form av trivseldag
alla kunde se att jag kom från framtiden
med alla mina mekaniska kroppsdelar
jag ställde tidsmaskinen på december
men tyvärr så står jag här i slutet av
sommaren med både jultröja och tomteluva
jag berättade att jag var på ett viktigt uppdrag
för att undvika en senare katastrof
så hade vi skrivit en handbok för livet
som jag skulle dela ut och sprida vidare




Fri vers (Fri form) av Mathias Wallin
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-01-24 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias Wallin
Mathias Wallin