Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett rop på hjälp i natten.


Drunknar i sitt glas

Kan du höra fågeln skrika,
ut en dröm som gått i kras.
Om en värld där alla är lika
där den nu drunknar i sitt glas.
Ett hest klagorop i natten,
om att mot solen ej åter få le.
Strax tystad utav katten,
ingen morgondag den får se.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP