Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats att längta till.


Vad jag sett

Jag har varit på platser i drömmen,
du nog aldrig har hört talas om.
Där ingen bara följer strömmen,
och det inte finns några vi och dom.

Dit alla människor kan flyga,
även om de har svårt att gå.
Där ingen finns kvar att övertyga,
om styrkan hos dem som är små.

Alla far dit utan sorger, du och jag,
vad vi än gjort och tvingats få höra.
Det väntar en plats för dig en dag,
när inget mer finns att säga och göra.

Mitt hopp är att vi en gång möts där,
när vi inte behöver önska något mer.
Just när bördan lättat, där ljuset är
och du stannar, andas ut och ler.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-06-29 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP