Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Må bästa rollator vinna!


Den segrande rollatorn

Du ser bara ett redskap vandra,
jag ser en människa med behov.
Av kärlek och omtanke som andra,
om det så är en hjältinna eller bov.
Som kämpar för att fortsätta vandra,
vidare mot sina egna fjärran mål.
På intet sätt annorlunda än andra,
låt oss bränna skygglapparna på bål.
För alla behöver vi samma sak,
om så trygghet eller extra hjul.
Nej ge dig själv en spark därbak,
sen hittar ni båda på något kul.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-29 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP