Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de dagarna.


Men inte idag

Jag tycker ibland om den jag är,
men inte idag.
Såg mig i spegeln, ren misär,
en sådan där dag.
Ute efter sällskap, ingen där,
lite ensamt idag.
Mindes när du fanns här,
vemodig dag.
Fick stryk av den jag håller kär,
rent jävligt idag.
Kanske ändå någonting lär,
men inte av denna dag.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-11 20:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
Asså.

Vilken text. Jag kan verkligen relatera. Gillar denna skarpt. Starkt förmedlat.

Tack för bra läsning.
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP