Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


tingeltangelbrand

Det Verkar Gå Någon Typ Av LARM!

Tyfoner stadigt stiger
Berg besjunger
mässingskarneval i vinter
Mäktiga andetag
lavinrök rasa
ekar tillbaka Skräckfrekvensens fasa

A M P L I T U D

tivoli bål
bäddar med damm
över allt & inget
gäcka brasa magra skotnät

Hör Det Går Något Jävla LARM!

Stenrös Född
Blödd & glödd
Henkiolento
Svedd utav eld förbjuden
utlåt Ett jumfrumått av det åderkylda
över hetslev tjockt svart låt sjuda

LUkTar BRäNNt!

Västerblåst
gav tjälens ögonfärg
jordblick frys uråldrig spådom
I märg
Så knyter Hon sig själv en lång, lång fläta
Omlott i blixt & MonsterStorm
Silversång Hårt tvinnad
Virad
Bläckbundet
Slingrad
VaxLacklindad
Tving&Vridlimmat
Hon kallar det
SpindelLinSpinna
PiskVinda berg

SmÅ RöDA BArN ViLL BaRa LEkA!

Stigande visslande
på Skräckfrekvensens ihålligt
Skenande växande
skrämmande
Ekande Amplitud

Vackra väsen
sår sitt glödfrö
väx till ett odjur
till ett oljud

DET Verkar Gå Något JävLa LARM!










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Foohexa
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-29 10:06



Bookmark and Share


  Foohexa
det blev lite hit och dit.
det finns en mening med det också :)

2024-02-14

  Staffan Nilsson

Här finns en dramatisk rörelse från nu till då, och från då till nu.
Vackert gestaltad.

2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Foohexa
Foohexa