Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som faller i glömska

Minns känslan av att bara
Se in i dina ögon, att vara
Kär i det du är och du gör
Håller mig fast i det jag hör

Håller mig fast i dina armar
Som du och jag svärmar
I varandras bultande närhet
Och ser natten ljus och het

Ser natten i det ljus du ger
Du är felfri och så mycket mer
Ikväll finns inga gränser
Ikväll är det vi som glänser




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-04 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP