Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla sluta göra ont inom mig

En tanke om dig
Och hjärtat slår
Önskar det var kärlek
Men fäller en tår

Det värker i kroppen
Bröstet kniper fast
Vill tänka positivt
Ett hopplöst kast

Nu får det vara nog
Kan du bara försvinna
Finns inget mer att finna
Inget mer att vinna

Jag är sårbar för din glädje
Det värker en tanke om dig
Sticker i mina nakna ben
Saknar din kropp så len




Fri vers av Arvid Karlsson VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-15 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP