Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018


Lom - Magin på fjället

Magin i min ungdom ser jag flyta förbi mig nu
När du håller en annan blir jag inte sjalu
Du kysste mig på ett fjäll i natten under norrljus
Det fanns något i din blick där i vårt fjällhus

När jag försvann fick jag en kram från någon
Fast det inte var du, kände jag dig i min höstmorgon
Ett sändebud till dig bör vara att jag saknar dig
Men nåt jag lärt mig är att det säkert ordnar sig

Kämpar med någon annan för att kunna glömma dig
Kommer aldrig vara densamma efter du lämnat mig
Oäkta kärlek blir mitt magnum opus och allt vad det är
Efter dig kommer jag aldrig kunna känna att jag är kär




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-16 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP