Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Optimisten filosoferar.


Större än mer

Alla människor kan flyga,
även de som inte kan gå.
Jag hoppas kunna övertyga,
dig om att det faktiskt är så.

För alla har förmågan att drömma,
har fria fantasier, hoppas och tror.
Oavsett om du nuet vill glömma,
när demorna i dig satt sina klor.

Att uppleva flykt på lätta vingar,
är alla människors födslorätt.
Håller oss uppe då tillvaron bringar,
tider då allt är allt annat än lätt.

Så tänk hos dig finns det största,
någon varelse har kunnat få.
Efter mer vi måhända alltid törsta,
uti tanken finns något större ändå.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-02-08 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP