Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad som inte dödar förlamar


en sång sång dog

högg dröm
högg vilja
vad tid sägs läka

högg själ
högg hjärta
vad tid sägs läka

högg hopp
högg ork
vad tid sägs läka

högg sorg
högg sönder
öppet
växer igen

hugg meningslöshet
hugg bekräftat

tystnaden
minns men
känner inget
inte längre















Övriga genrer av Foohexa
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-08 16:55



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Varför tycker jag att denna text verkligen är bra? Jo, jag blir inbjuden. Ur en aspekt är texten i min läsning tidlös, åtminstone i nordisk betydelse. På Hlidarende är yxan hemma och därifrån går Du bärsärk genom livet och slutar bedövande bra med en sista strof om tystnad.
2024-02-12

  Ulf Carlsson VIP
Anaforernas hugg gör hoppet till ett kalhygge.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Foohexa
Foohexa