Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det går åt helvete i alla fall"


Ingen plats för dig

Vi jobbar på att koka hela Jorden,
eller spränga den i luften per raket.
Vilda djur är snart grundligt utrotade,
att det bara blir mer kört de flesta vet.

Vår iskalla logik fokuserats på missbruk,
man vill ju absolut inte framstå som dum.
Trots att vi med genetik idkar jordbruk,
inte ens vi själva får snart fysiskt rum.

Medan världen går allt snabbare framåt,
kommunikationen den bara trampar på.
Även om du nu skulle bege dig hemåt,
så väntar all missad post på dig ändå.

Det finns snart ej plats för alltfler individer,
men alla skall få en chans att hävda sig.
Dock lär du upptäcka vad det lider,
det finns trots allt ingen plats för dig.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-17 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP