Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Igenom ensamma ögon se och gråt

 

 

Ser du!

Ser din själ!

Ser din dröm!

 

Att du är helt ensam lämnat livlös!

 

Ser livet på dig!

Ser tiden på dig!

Ser dina drömmar på dig!

 

Att du är bara ensam och värdelös

 

Ser dina grannar på dig att du existerar?

Ser landet du bor i att du existerar?

Ser gud på dig att du är hans egen skapelse?

 

Ingen ser och vill se att du finns och existerar!

 

Helt ensam är du lämnat av världen

Helt ensam är du lämnat av all religion

Helt ensamt är du lämnat av syskorna, vännerna, familj

 

Till ett enda öde …. Ensamheten!

Ensamt lider du!

Ensamt dör du!

 

Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-22 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP