Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ockupation makten tyrannen USA!

 

 

Nya miljard Dollar, EUR

Mer vapen

Pumpar,

 

USA!
NATO!
Demokratin!

 

Till sitt krig mot resten av världen

 

Aldrig till frid och fred

Aldrig till samtal om fred

Aldrig till världens stabilitet

 

Borde inte de miljarder pengar,

Gå till att förbättra livskvaliteten och bekämpa fattigdomen i väst

Bekämpa kriminaliteteten… osv

 

Titta närmare och förstå vad USA; NATO; DEMOKRATIN

Gjorde mot Irak och irakierna

Mot Irak som ett självständigt land och den irakiska samhället

 

Efter invasionen gavs Irak som gåva från USA till Iran som nu styr Irak

En kollapsat ekonomi, hälsosystem fattigdom och mångmiljard i skulder

Irakisk dinar var like mycket som tre och halv dollar under Saddam tiden

 

Nuförtiden är en USA dollar är like med 1400 Irakiska dinar

Önskar USA; S kollaps och ur existensen bort

Önskar demokratin och västländernas kollaps och ur existensen bort

 

Ockupation makten USA, västländerna förstörde en fungerande Irak!

Ockupation makten Sverige, USA, NATO, demokrati vägrar att lämna olja landet Irak

Ockupation makten hela västvärlden är skyldiga irakierna massa blod  

 

Majoriteten av jordens befolkning hatar demokratin och väst

Majoriteten av jordenreligioner hatar väst och sin demokrati

Världen kommer att hämnas!

 

Tyrannen, nazisten, kalifaten DU!

Lämna världen i fred!

Låt alla att leva som de vill och lägg inte sig i!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-04-22 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP