Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


liv


Kärnan


Från ett ägg
eller kärna
mynnar allt liv

det gett mig på livet
ett nytt perspektiv

för utan den kärnan
så hade ej jag
fått födas till världen
och levat idag

Från ett ägg
eller kärna
mynnar allt liv

från skaparen orden
"varde" och "bliv"

som mig sammanvävde
i moderens famn
gjorde mig mänsklig

och gav mig mitt namn








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-26 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP