Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visdiktaren och konstnären Olle Adolphson skulle fyllt 90 i år. En ny hyllningsskiva, dokumentär och en nystartad förening med fokus på Olles konstnärliga gärning.


En vindens berättelse


Olle talte om
humanistiska värden
Om stort och smått
i vardagliga världen

Med röst som om den ville
anförtro oss nåt hemligt
Och hans ord likt
en vindens berättelse




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-28 11:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till en fantastisk man som lever kvar i våra minnen.
2024-05-03

  Susen VIP
Finstämd hyllning till och om en ordkonstnär av rang
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP